PIZZERIA GRILLROOM ZENA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 630 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Zena. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 20:25 De pizza's waren oke. Alleen hadden we ingevuld brengen op 18.15 uur en werden de pizza's om 17.15 uur al gebracht.
10 dec 2022 om 18:25 Pizza was lekker
2 dec 2022 om 12:14 Really not worth
27 nov 2022 om 16:39 4x pizza besteld. 1 moest zonder kaas alleen was dit niet goed gegaan en kregen we na een belletje een nieuwe zonder kaas. De pizza was niet heel bijzonder, smaak was niet overtuigend. Zou hier niet nog een keer bestellen.
14 nov 2022 om 8:13 Netjes op tijd en eten was warm
25 okt 2022 om 23:31 Calzone was vooral deeg en kaas. De rest moest ik zoeken. En bij afhalen werd me gevraagd door meneer Zena of ik volgende keer niet meer via thuisbezorgd wilde bestellen, want dat was te duur voor hem! Nou... ik bestel gewoon helemaal niet meer.
13 okt 2022 om 20:37 Pizza's waren lekker ;)
25 sep 2022 om 8:45 Bezorging was redelijk snel! Durum was heel slecht opgerold, zat bijna geen vlees in alleen maar sla, kapsalon kipdoner smaakte naar niks, frieten waren niet vers gebakken en op allebei de gerechten proefde wij de knoflooksaus niet.
25 sep 2022 om 2:35 Pizza's zoals gewoonlijk erg lekker. En deze keer ook nog eens op de gewenste tijd bezorgt. Het kan dus wél!
26 aug 2022 om 14:36 Je besteld voor 19:15,komen 20 minuten vroeger. Normaal geen probleem maar je besteld toch met een tijd,wat heeft dat ander voor een nut. Dan krijg je niet wat je besteld,geen champignons en paprika op de piza.
17 aug 2022 om 19:08 Goede levering en het eten was lekker
1 aug 2022 om 10:40 Eten was een half uur te vroeg bezorgd dus we waren nog niet thuis -_- En wie bedenkt nou dat ern pizza peperoni geen peperoni er op heeft! Zat alleen ui en paprika op!!!