PIZZERIA GRILLROOM ZENA

PIZZERIA GRILLROOM ZENA Wij wensen u smakelijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Zena. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:18 Wederom lekkere pizza’s en snelle vriendelijke bezorging!
5 jun 2022 om 21:34 Heerlijke pizza, maar pas na 1 uur na afgesproken tijdstip en 2x bellen bezorgd.
29 mei 2022 om 21:57 Eten niet lekker. (Netjes uitgedrukt) Vieze frites alsof ze twee x gebakken waren. (Restjes frite) Sparibs vieze smaak. KipKebab was wel lekker maar ben er al de hele avond kotsmisselijk van. Geen aanrader en geen tweede x. Zeker voor dit geld niet.
28 mei 2022 om 21:20 Pizza was niet lekker te weinig gehakt je proefde enkel deeg . Hier bestel ik geen pizza meer 3 kwart ligt in de klikko.
23 mei 2022 om 6:51 Eten was heerlijk, toppertje
18 mei 2022 om 21:32 Altijd super lekkere hot chicken!
18 mei 2022 om 20:05 Mooi op tijd bezorgd en ook heel goed eten
15 mei 2022 om 21:22 Bezorging was snel. Eten was belabberd. De durum was helemaal kwepsj, niet straks opgerold, saus was waterig. Een hele hoop sla op de durum, slechts 2 stukjes komkommer en 2 stukjes tomaat terwijl ik bij het bestellen had aangegeven geen tomaat.
15 mei 2022 om 19:42 Stuk katoenen garen van 15 cm in de pizza, kaas zuur, olijven niet lekker. Bestel hier nooit meer! Staan overgeven en overgeven. Vaste Klant kwijt.
13 mei 2022 om 19:31 Mooi op tijd bezorgd
7 mei 2022 om 9:38 Sausen waren behoorlijk waterig. Cocktailsaus had geen cocktail smaak. Frites hadden wat langer gebakken mogen worden.
6 mei 2022 om 12:03 2 Extra toppings voor op mijn pizza besteld, en voor betaald, zitten ze er niet op! Altijd wat hier. Bezorgkosten nu ook al €3 en dat voor in het dorp. Domino's bezorgt gratis.